ВЕРБОВСКОЕ. Престольный праздник.

ВЕРБІВСЬКЕ. Престольне свято. 10 грудня.

Виїзд із Запоріжжя 10 грудня, неділя о 6:30. Збір групи о 6:15 на майдані Свободи. Автобус рухатиметься у Східному напрямку на вул. Чарівний.

10 грудня, у день святкування ікони Божої Матері, що називається «Знамення», керуючий Дніпропетровською єпархією митрополит Дніпропетровський та Павлоградський Іриней з архіпастирським візитом відвідає ЗНАМ’ЯНСЬКИЙ ЖІНОЧИЙ МОНАСТИР села Вербівське Васильківського благочиння. Цього дня тут святкується ПРЕСТОЛЬНА УРОЧІСТЬ. Історично склалося так, що одного дня згадуються дві події: Синодального дозволу на заснування жіночої громади (1881 р.) та набуття статусу загальножительного монастиря (1906 р.).

У зв’язку з цією подією ПС «Никольський паломник» організовує паломницьку поїздку, метою якої буде участь у цьому святі. План заходів щодо прибуття до монастиря:

  • Божественна літургія, яку очолить митрополит Дніпропетровський та Павлоградський Іриней.
  • За традицією, монастирське свято продовжиться хресною ходою з шанованою іконою Божої Матері, під час якого на монастирському цвинтарі біля могил настоятельки ігумені Георгії (Ємельянової) († 25.02.2012 р.) і насельниць обителі, яка відбудеться літія.
  • Після закінчення літії у храмі буде прочитана молитва біля ікони Пресвятої Богородиці «Знамення».
  • Після богослужіння митрополит Іриней привітає насельниць обителі, прочан і всіх учасників свята словом подяки і подав їм святительське благословення.
  • Після благословення архієрея паломників чекає обід у трапезній монастиря.

Возвращение в Запорожье не позднее 15:00.

Пожертвування на тур залежить від кількості учасників:

до 15 осіб 15-25 осіб 25-35 осіб від 35 осіб
500 400 350 300

Дітям знижка –100 грн.

Оставить комментарий